Pump

Pump

Pump is een originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Een les duurt 60 minuten en daagt al je belangrijke spiergroepen uit met  behulp van krachtoefeningen. Lekkere muziek, professionele instructeur en een eigen keuze in gewichten zorgen er voor dat het een uitdagende training is voor iedereen!

De lessen beginnen altijd met een warming up om je lichaam en spieren warm te maken voor de aankomende intensiteit, dit om vervelende blessures te voorkomen. Na de warming up komen de grote spiergroepen zoals benen, borst en rug aan bod. De ondersteunende spiergroepen zoals triceps, biceps komen later in de les aan bod en zijn vaak isolatie oefeningen. De spiergroepen worden voor een aantal minuten getraind op verschillende tempo’s waardoor verzuring en uitputting van de spieren plaats zal vinden. Op deze manier wordt het hele lichaam uitdagend getraind.

Voordelen die je zult merken als je meedoet aan een pumples zijn krachttoename, spiergroei en vetverbranding. Je gaat aanzienlijk sterker worden doordat je de spieren aanspreekt en je zwaarder gaat trainen indien je vaker traint.

De lessen kunnen door iedereen gevolgd worden wanneer er sprake is van een basis conditie en goede algehele gezondheid. De oefeningen zijn eenvoudig en de instructeur bied ondersteuning en uitleg gedurende de les. Intensiteit is eenvoudig zelf te bepalen door het aanpassen van de gewichten naar eigen kunnen.

  • Sterkere en grotere spieren
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Vetverbranding door het doen van krachttraining
  • Vaste spiergroepen en trainingselementen
Marianne Dijkstra
Trainer, leefstijlcoach

Marianne Dijkstra