Voeding

Voeding

Wil jij met je leefstijl bezig? Wil je je fitter worden en je voedingspatroon aanpassen? Dan ben je bij Switte op het goede adres. Samen met onze gewichtsconsulent kunnen we jou helpen om jouw doel te behalen!

Wij werken met het voedingsplatform VYTAL. VYTAL is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien. Wanneer jij start met een voedingsprogramma bij Switte krijg je volledig toegang tot de handige voedingsapp van VYTAL. Daarin kan je precies kan zien wat je moeten eten om je doelstelling te bereiken. Volledig rekening houdend met jouw voorkeuren!

En dat niet alleen, want VYTAL heeft meer dan 1500 lekkere recepten. Het weekmenu wordt automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en een handige boodschappen lijst.

De app zorgt voor een gezond voedingspatroon wat je eenvoudig vol kunt blijven houden. Natuurlijk gaat de gewichtsconsulent je hier ook bij helpen! Wij stellen alles voor je in en kunnen meekijken met wat je eet en je daar eenvoudig op coachen. Wekelijks gaan we wegen en meten en natuurlijk de week bespreken om te zien hoe het allemaal gegaan is. Zo kunnen we snel dingen aanpassen aan het voedingspatroon wanneer dat nodig is om het doel te bereiken.

Via de chatfunctie in de app kan je ook contact houden met je coach en vragen stellen.

Dus heb je ondersteuning/coaching nodig bij het aanpassen van je voedingspatroon, heb je weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen? Dan is VYTAL wat voor jou!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Spreek dan één van onze trainers aan of neem contact op via telefoon of mail.

** Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zo zijn dat de begeleiding van het voedingstraject deels of volledig vergoed wordt. Dit is verschillend per zorgverzekering/aanvullend pakket. Samen met je coach kan je kijken naar de mogelijkheden!

• Wekelijkse metingen en coachmomenten

• Online ondersteuning via de vytal app

• Begeleiding van onze gewichtsconsulent

• Mogelijke vergoeding zorgverzekeraar

Ervaar vytal
  • Persoonlijk menu
  • 1 op 1 coaching
  • Afgestemd op eigen doelstelling en voorkeuren
  • 1500+ recepten
Marianne Dijkstra
Trainer, leefstijlcoach

Marianne Dijkstra