Else van den Engel

Else van den Engel

Groepslesinstructeur

Trainer en leefstijlcoach

Over Else

Mijn naam is Else van den Engel. In 2020 heb ik mijn Yin Yoga diploma behaald bij Johan Noorloos. Daarnaast ben ik een reiki master, Mind & Body Coach, Omega Health Coach en regressie Trance Coach. Ik ben opgeleid door Roy Martina, voor wie ik ook enige jaren heb gewerkt.

 

In de bovengenoemde opleidingen draaide het vooral om het verwerken van oud zeer waardoor ik sterker in het leven ben komen te staan en een stuk rustiger ben geworden. Ook yin yoga heeft mij veel gebracht. Yin yoga helpt mij te voelen waar mijn grenzen liggen, zachter te zijn naar mezelf en dus ook naar anderen. Bovendien brengt het balans in de huidige hectische manier van leven. Naast hard werken moet er ook ruimte zijn voor rust en stilte. Dat maakt je creatiever in je denken en doen. Wat je in een yin les leert, neem je met je mee wanneer je van de mat af stapt. Durven voelen en je bewust zijn van gedachten is hierbij van belang.

 

Mijn missie is mensen te helpen meer te ontspannen en de rust in zichzelf te ervaren. Een yin les is voor mij pas goed genoeg als ik zie dat mensen blij en relaxed de les uit komen. Dat je daarnaast ook leniger en soepeler wordt, is een mooie bijkomstigheid.