Fysiotherapie

Fysiotherapie

Je wilt je snel beter voelen. Je wilt goed geholpen worden. Je wilt dat de pijn verdwijnt. En dat je klacht niet terugkomt. Wij helpen je graag om snel samen met een ervaren fysiotherapeut te werken aan je herstel. Bel ons op 0511-542000 en we maken direct een afspraak.

Je krijgt zorg op maat

Onze fysiotherapeuten zijn professionals waar je op kunt vertrouwen. We zijn betrokken, zorgvuldig en gedreven om jouw klacht goed en snel te verhelpen. Je krijgt een behandeling die past bij je klacht én bij jou. Want jouw wensen en verwachtingen zijn net zo belangrijk als onze kennis en ervaring.

Direct afspraak zonder verwijzing

Als je ons even belt op 0511-542000, maken we direct een eerste afspraak. Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig. Je kunt ook het contactformulier invullen, je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Vergoeding en verzekering

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Ben je verzekerd voor fysiotherapie? Dan declareren we de kosten voor jouw behandeling direct bij je verzekering. Wil je weten hoe je verzekerd bent? Kijk voor de zekerheid je polisvoorwaarden even na.

Zorg voor je gezondheid.

Maak die afspraak! We kunnen het niet genoeg zeggen. De meeste mensen wachten te lang. We zien teveel klachten die onnodig zwaar zijn, gewoon omdat mensen een bezoek uitstelden

Voordelen onze fysiotherapie
  • We zijn geregistreerd bij het Ministerie van VWS (BIG-registratie)
  • Bij het eerste contact plannen we direct een afspraak voor je in
  • We werken met alle zorgverzekeraars
  • Je hebt geen verwijzing nodig
Wil je direct een afspraak maken bel dan 0511-542000 of stuur ons een bericht via onze contact pagina. Mailen naar info@fysiotherapiebuitenpost.nl kan natuurlijk ook!